Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Toiduainete konserveerimise ja säilitamise alused / Riina Soidla, Priit Elias, Tauno Mahla ; Eesti Põllumajandusülikool, loomaarstiteaduskond, [toiduteaduse osakond]
Autor Soidla, Riina, 1951- autor
Ilmunud Tartu : Halo Kirjastus, 2004 ([Põltsamaa : Vali Press])
Ilmumiskoht Tartumaa
Kirjeldus 259 lk. : ill. ; 25 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1994004~S1*est