Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Polyphenolic composition of rhubarb (Rheum rhaponticum L.) and blackcurrant (Ribes nigrum L.), antibacterial and free radical scavenging properties of these plants in comparison with some other food plants : a thesis for applying for the degree of Doctor of Philosophy in Food Science = Hariliku rabarberi (Rheum rhaponticum L.) ja musta sõstra (Ribes nigrum L.) polüfenoolne koostis, nende taimede antibakteriaalse toime ja vabade radikaalide sidumise võime võrdlus mõnede teiste toidutaimedega : väitekiri filosoofiadoktori kraadi taotlemiseks toiduteaduse erialal / Piret Raudsepp ; Estonian University of Life Sciences, [supervisors: Tõnu Püssa, Ave Kikas ; Estonian University of Life Sciences, Institute of Veterinary Medicine and Animal Sciences]
Autor Raudsepp, Piret, 1979- autor
Ilmunud Tartu : Eesti Maaülikool, 2021
Ilmumiskoht Tartumaa
Kirjeldus 160 lk. : ill. ; 24 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b5469039~S1*est