Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia : katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 4, Erieeskirjad toodete ettevalmistamiseks, mis ei ole piim ja piimatooted, liha ja lihatooted ning kala ja kalatooted = Microbiology of food and animal feeding stuffs : preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 4, Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products (ISO 6887-4:2003+A1:2011) / Eesti Standardikeskus ; [tõlkinud Karin-Tiiu Türk]
Ilmunud Tallinn : Eesti Standardikeskus, 2012
Kirjeldus II, 16, [1] lk. koos kaanega ; 30 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b2889145~S1*est