Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Toiduainete ja loomasöötade mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1, Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks = Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 1, General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions / Eesti Standardikeskus ; [tõlkinud Karin-Tiiu Türk]
Ilmunud [Tallinn] : Eesti Standardikeskus, [2001]
Kirjeldus II, 10, [1] lk. koos kaanega ; 30 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1551504~S1*est