Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri The technology of pasteurized, sterilized and reconstituted milk ; The technology of sweet cream : the international seminar for the fellowship group of the UNO on the milk industry in the Estonian S.S.R. / E. Eving ; U.S.S.R. The Ministry of the Meat and Milk Industry of the Estonian S.S.R.
Autor Eving, Ena, autor
Ilmunud Tallinn : Ministry of the Meat and Milk Industry of the Estonian S.S.R., 1966
Kirjeldus 28 lk. : diagr. ; 21 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1360790~S1*est