Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Toiduvalmistamise tehnoloogia ; Toitlustusettevõtete toodangu kontroll : laboratoorsete tööde juhend erialale 2711 / S. Jaansoo, M. Sirendi ; Tallinna Tehnikaülikool, toiduainekeemia ja tehnoloogia kateeder
Autor Jaansoo, Sirje, 1951- autor
Ilmunud Tallinn : [Tallinna Tehnikaülikool], 1992 (Tallinn : TTÜ rotaprint)
Kirjeldus 67, [1] lk. ; 20 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1062945~S1*est