Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Functional analysis of ice-binding proteins and practical application in ice cream = Jääga seonduvate valkude funktsionaalne analüüs ja kasutamine jäätises / Aleksei Kaleda ; supervisors Katrin Laos, Ido Braslavsky ; Tallinn University of Technology, School of Engineering, Department of Materials and Environmental Technology
Autor Kaleda, Aleksei, 1988- autor
Ilmunud Tallinn : TTÜ Press, 2018 (Tallinn : Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastuse trükikoda)
Ilmumiskoht Harjumaa
Kirjeldus 130 lk. : ill. ; 25 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b5172715~S1*est