Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Influence of microstructure of the curd on enzymatic and microbiological processes in Swiss-type cheese / Tiiu-Maie Laht
Autor Laht, Tiiu-Maie, 1948- autor
Ilmunud Tallinn : Tallinn Technical University Press, 2003 ([Tallinn] : Infotrükk)
Kirjeldus 130 lk. : ill. ; 25 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1782607~S1*est