Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri К обоснованию технологии переработки пищевого сырья : (потери пищевых компонентов при некоторых технологических процессах) / Э. Д. Раннак ; Таллинский политехнический институт
Autor Rannak, Eero, 1907-1972, autor
Ilmunud Таллин : Издательство Таллинского политехнического института, 1957
Ilmumiskoht Tallinn
Kirjeldus 12 lk. ; 20 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1385211~S1*est