Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Технология рыбных продуктов : [учебник для мореходных училищ и техникумов] / В. Л. Шамрай
Autor Шамрай, Вячеслав Львович, autor
Ilmunud Москва : Пищевая промышленность, 1975
Kirjeldus 171 lk. : ill.
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1384265~S1*est