Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Новая технология производства вареных и полукопченых колбас с применением коптильной : VIII Европейский конгресс работников НИИ мясной промышленности / М. А. Габриэльянц
Autor Габриэльянц, Михаил Агаронович, autor
Ilmunud Москва : [б.и.] 1962
Kirjeldus 9 lk
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1252330~S1*est