Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Технология колбасных изделий / Эндель Кармас ; перевод с английского Ф.Н. Евтеевой
Autor Kärmas, Endel, 1923-1987, autor
Ilmunud Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1981
Kirjeldus 256 lk. : ill.
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1252320~S1*est