Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Food macromolecules and colloids : [the proceedings of a conference organized by the Food Chemistry Group of The Royal Society of Chemistry, held at ENSBANA, Université de Bourgogne, Dijon, France on 23-25 March 1994] / edited by E. Dickinson, D. Lorient.
Ilmunud Cambridge : Royal Society of Chemistry, c1995.
Kirjeldus xiv, 586 lk. : ill.
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1014639~S1*est