Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Food colloids and polymers : stability and mechanical properties : [the proceedings of a conference organized jointly by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the Netherlands Society for Nutrition and Food Science, held at Lunteren, the Netherlands on 8-10 April 1992] / edited by E. Dickinson, P. Walstra.
Ilmunud Cambridge : Royal Society of Chemistry, c1993
Kirjeldus X, 427 lk. : ill.
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1014636~S1*est