Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Toidu säilimisaja määramine. II osa (täiendatud ja parandatud väljaanne), Mikrobiolooglised näitajad toidugruppide kohta [Võrguteavik] / Mati Roasto, Katrin Laikoja ; foto: Mati Roasto
Autor Roasto, Mati, 1973- autor
Ilmunud Tartu : Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool : Maaeluministeerium [levitaja], 2020
Kirjeldus 1 võrguväljaanne (42 lk., pdf)
Püsilink https://www.ester.ee/record=b5369904~S1*est