Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Comprehensive study of proteolysis during cheese ripening = Proteolüüsi detailne iseloomustamine juustu valmimise käigus / Anastassia Taivosalo ; [supervisors Signe Adamberg, Tiina Kriščiunaite ; Tallinn University of Technology, School of Engineering, Department of Materials and Environmental Technology]
Autor Taivosalo, Anastassia, 1985- autor
Ilmunud Tallinn : TalTech Press, 2020
Ilmumiskoht Harjumaa
Kirjeldus 129 lk. : ill. ; 25 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b5354488~S1*est