Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Toiduahela mikrobioloogia [Võrguteavik] : katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 2, Liha ja lihatoodete ettevalmistamise erieeskirjad = Microbiology of the food chain : preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 2, Specific rules for the preparation of meat and meat products (ISO 6887-2:2017) / Eesti Standardikeskus ; [tõlkinud Tilde Eesti OÜ]
Ilmunud Tallinn : Eesti Standardikeskus, 2017
Kirjeldus 1 võrguväljaanne (16 lk., pdf) : ill.
Püsilink https://www.ester.ee/record=b4769386~S1*est