Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Lactose clustering and crystallisation - experimental investigation of pure solution and Ricotta cheese whey [Võrguteavik] : a thesis for applying for the degree of Doctor of Philosophy in Food Science = Laktoosi klasterdumine ja kristalliseerimine: puhta laktoosi lahuse ja Ricotta juustu vadaku eksperimentaaluuring : väitekiri filosoofiadoktori kraadi taotlemiseks toiduteaduse erialal / Anna Pisponen ; Estonian University of Life Sciences, [Institute of Veterinary Medicine and Animal Sciences]
Autor Pisponen, Anna, 1985- autor
Ilmunud Tartu : Eesti Maaülikool, 2017
Kirjeldus 1 võrguväljaanne ([93] lk., pdf) : ill.
Püsilink https://www.ester.ee/record=b4741168~S1*est