Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Model system for monitoring the resources of animal by-products in Estonian meat industry and elaboration of an integrated method for protein extraction : a thesis applying for the degree of Doctor of Philosophy in Food Sciences = Loomse päritoluga teisese tooraine ressursside seire mudelsüsteem Eesti lihatööstuses ja valgu ekstraktsioonimeetodi väljatöötamine : väitekiri filosoofiadoktori kraadi taotlemiseks toiduteaduste erialal / Urmas Sannik ; Estonian University of Life Sciences, [Institute of Veterinary Medicine and Animal Sciences]
Autor Sannik, Urmas, 1958-2018, autor
Ilmunud Tartu : [Eesti Maaülikool], 2016 ([Vahi] : Ecoprint)
Ilmumiskoht Tartumaa
Kirjeldus 153 lk. : ill. ; 24 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b4639842~S1*est