Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Neueste Untersuchungen und Bemerkungen über die verschiedenen Arten der Milch in Beziehung auf die Chemie, die Arzneykunde und die Landwirthschaft von den Bürgern A[ntoine Augustin] Parmentier; und N[icolas] Déyeux, Mitgliedern des Nationalinstituts in Frankreich. Aus dem Französischen von Dr. A[lex] N[ikol.] Scherer, Professor der Chemie zu Dorpat. Jena, in der Voigtschen Buchhandlung. 1805
Autor Parmentier, Antoine-Augustin, 1737-1813, autor
Ilmunud Jena Voigt, 1805
Kirjeldus VIII, 416 lk. ; 8°
Trükikordus Neue unveränd. Ausg.
Püsilink https://www.ester.ee/record=b2533022~S1*est