Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Piim ja piimatooted : mikrobioloogilisteks uuringuteks katseproovide, algsuspensioonide ja kümnendlahjenduste valmistamise üldjuhend = Milk and milk products : general guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination (ISO 8261:2001) / Eesti Standardikeskus
Ilmunud [Tallinn] : Eesti Standardikeskus, 2009
Kirjeldus II, 15, [2] lk. koos kaanega ; 29 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b2520884~S1*est