Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Täiendavaid uurimusi piimanõude puhastamise üle = Ergänzende Untersuchungen über die Reinigung der Milchgeräte in Landwirtschaftlichen Betrieben / M. Järvik. Piima säilitamistemperatuuri ja jahutamise kiiruse mõju piima bakteritesisaldusele = Wirkung der Aufbewahrungstemperatur und der Geschwindigkeit des Kühlens auf den Bakteriengehalt der Milch ; Piima jahutamine piimaveokannus = Abkühlen von Milch in Milchgeschirren / O. Aule
Autor Järvik, Mart, 1897-1956, autor
Ilmunud Tartu : [s.n.], 1940 (Tartu : Ilutrükk)
Kirjeldus 31 lk. ; 27 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b2047192~S1*est