Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Growth characteristics of non-starter lactic acid bacteria from cheese / Kaarel Adamberg
Autor Adamberg, Kaarel, 1977- autor
Ilmunud Tallinn : Tallinn University of Technology Press, 2004 ([Tallinn] : Infotrükk)
Ilmumiskoht Harjumaa
Kirjeldus 135 lk. : ill. ; 26 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1989773~S1*est