Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Der Kali-, Natron- und Chlorgehalt der Milch, verglichen mit dem anderer Nahrungsmittel und des Gesammtorganismus der Säugethiere : eine mit Bewilligung der hochverordneten physiko-mathematischen Facultät der Kaiserlichen Universität Dorpat zur Erlangung der Würde eines Doctor der Chemie verfasste und zur öffentlichen Vertheidigung bestimmte Abhandlung / von Gustav Bunge
Autor Bunge, Gustav von, 1844-1920, autor
Ilmunud Dorpat, 1874 (Dorpat : C. Mattiesen)
Ilmumiskoht Tartu
Tartu, trükkimiskoht
Kirjeldus [4], 41, [2] lk. ; 8° (24 cm)
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1906364~S1*est