Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri "Cito-Gel" : nouveau procédé pour la consrvation permanente dans un état congelé sans changement des propriétés naturelles de produits alimentaires liquides, tel que lait, creme, le suc de fruits ou de plantes et autres bio-colloides : brevet deposé en février 1927 / propriétaires: Boris Citovič & Eduard Kusik
Ilmunud [Tallinn : s.n.], 1931 (Tallinn : Täht)
Kirjeldus 15, [1] lk. : ill. ; 25 cm.
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1158415~S1*est